Zobrazuji všechny 3 výsledky

  • Sarajishvili VS 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    710 

    JSC Sarajishvili založil v roce 1884 David Sarajishvili, slavný gruzínský podnikatel a veřejná osoba, doktor chemie a filozofie. Jako první z celého ruského impéria té doby začal vyrábět koňak s použitím klasické francouzské technologie. Koňaky Davida Sarajishvili byly na trhu známé jako „Přírodní kavkazské koňaky“. Sarajishvili VS je gruzínské vinné brandy zrající v nejstarším skladu destilátů JSC Sarajishvili nejméně 6 – 8 let. Destiláty z různých gruzijských vinařských mikro regionů zrající až 15 let jsou také obsaženy v tomto blendu, čímž obohacují jeho chuť. Toto VS je charakteristické zlatavou barvou, lehkou a harmonickou chutí ovoce a dubu s jemným a propracovaným závěrem. Sarajishvili VS 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Sarajishvili VSOP 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    900 

    JSC Sarajishvili založil v roce 1884 David Sarajishvili, slavný gruzínský podnikatel a veřejná osoba, doktor chemie a filozofie. Jako první z celého ruského impéria té doby začal vyrábět koňak s použitím klasické francouzské technologie. Koňaky Davida Sarajishvili byly na trhu známé jako „Přírodní kavkazské koňaky“. Sarajishvili V.S.O.P. je vyrobeno z vinného brandy, které zrálo v nejstaších skladech destilátů JSC Sarajishvili 8 – 10 let. Do kompozice tohoto blendu jsou přidávány destiláty z různých gruzijských vinařských mikro regionů, z nichž nejstarší zrají až 20 let. Vyznačuje se zlatou barvou a vynikající jemnou chutí s bohatými tóny vanilky a čokolády. Sarajishvili VSOP 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Sarajishvili XO 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 660 

    JSC Sarajishvili založil v roce 1884 David Sarajishvili, slavný gruzínský podnikatel a veřejná osoba, doktor chemie a filozofie. Jako první z celého ruského impéria té doby začal vyrábět koňak s použitím klasické francouzské technologie. Koňaky Davida Sarajishvili byly na trhu známé jako „Přírodní kavkazské koňaky“. Sarajishvili XO je vyroben s použitím klasické technologie z patnácti různých nejstarších destilátů vinných brandy z jedinečné sbírky Davida Sarajishviliho. Průměrné stáří těchto destilátů se pohybuje v rozmezí 14–18 let. Destiláty zrající až 30 let jsou v této kompozici také obsaženy, aby dodaly výslednému produktu ještě bohatší chuť. Vyniká temně jantarovou barvou, příjemnými tóny dubu, vanilky a čokolády a jemnou sametovou chutí. Sarajishvili XO 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.