Zobrazuji všech 6 výsledků

  • Scapegrace 42,2% 0,7 l – investiční alkohol

    1 330 

    12 rostlinných výtažku, divokých apoštolů přírody. Voda, získaná ze země 80 let poté, co dopadla na novozélandské Jižní Alpy. Destilační zařízeni z 19. století původně používané k výrobě whisky, nalezené náhodou v dávno opuštěné chatrči. To jsou ingredience pro výrobu ginu Scapegrace. Výsledkem je klasický, citrusový a velmi jemný gin. Scapegrace 42,2% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Scapegrace Black 41,6% 0,7 l – investiční alkohol

    1 080 

    DÁREK – 1 originální forma na led Scapegrace Black 41,6% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Scapegrace Blood Moon 41,6% 0,7 l – investiční alkohol

    1 080 

    Scapegrace Blood Moon je svěží gin, který se destiluje z novozélandských červených pomerančů, čerstvých malin a kafrové limetky. Má výraznou červenou barvu, svěží tropickou vůni a suché, jiskřivé a lehce nasládlé zakončení. Aroma: tropické, s pomerančovou kůrou, citrusovými listy a lesními plody. Chuť: strukturovaná a šťavnatá, s dužinou červeného pomeranče v popředí, která přechází do pryskyřičného jalovce a čerstvé máty. Závěr: suchý, svěží a peprný s přetrvávajícími citrusovými oleji a tropickými tóny. Scapegrace Blood Moon 41,6% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Scapegrace Fortitude V 46,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 550 

    Novozélandská palírna Scapegrace, založená v roce 2014, se nachází v hornaté krajině jezera Dunstan a přímo ji protíná 45. rovnoběžka (na půli cesty mezi rovníkem a jižním pólem), což jí poskytuje extrémně vysoké a nízké teploty po celý rok, tedy ideální prostředí pro zrání whisky. Whisky vznikají v limitovaných edicích a vypráví příběh Scapegrace poeticky i vizuálně. Fortitude V je vyrobena z novozélandského sladového ječmene odrůdy Laureate nakouřeného dřevem Manuka a zraje 3 roky v nových francouzských sudech. Zrání pod vlivem divokého novozélandského klimatu a odlišných ročních období podnítilo vznik whisky, jejíž charakter je v rozporu s nestálostí jejího vlastního vzniku. Je výrazná a kořeněná, s tóny uzených hrušek, lékořice a sušených brusinek. Scapegrace Fortitude V 46,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Scapegrace Fortuna VI 46,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 380 

    Novozélandská palírna Scapegrace, založená v roce 2014, se nachází v hornaté krajině jezera Dunstan a přímo ji protíná 45. rovnoběžka (na půli cesty mezi rovníkem a jižním pólem), což jí poskytuje extrémně vysoké a nízké teploty po celý rok, tedy ideální prostředí pro zrání whisky. Whisky vznikají v limitovaných edicích a vypráví příběh Scapegrace poeticky i vizuálně. Fortuna VI je vyrobena z novozélandského sladového ječmene odrůdy Laureate a zraje 3 roky v nových francouzských sudech o objemu 100 ml. Je to tradičně destilovaná whisky, které odráží zrání v různých ročních obdobích tohoto jedinečného klimatu. Je nasládlá a ovocná, s tóny máslových sušenek, křupavých zelených jablek a pečených kaštanů. Scapegrace Fortuna VI 46,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Scapegrace Gold 57,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 580 

    Scapegrace Gold je vytvářen stejnou oceňovanou kombinací rostlinných výtažků jako Scapegrace Classic, má však ještě něco navíc – „šťastný 13. výtažek“ v podobě sušené mandarinkové kůry, která mu dodává další citrusovou vrstvu. V chuťovém zakončení vynikají zemité tóny botanicals s dominancí jalovce a výraznou chutí mandarinky. Jde o tzv. navy strength gin, který je lahvován při 57 %. Scapegrace Gold 57,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.