Zobrazen 1. – 16. z 23 výsledků

  • English Harbour Coeur de Savalle Mini 73,6% 0,04 l – investiční alkohol

    429 

    Antigua Distillery byla na stejnojmenném ostrově v Karibiku založena již v roce 1932. Rumy se zde dlouho vyráběly na francouzské destilační koloně Savalle, kterou v 90. letech začala postupně nahrazovat kolona britské výroby John Dore. Části původního francouzského zařízení, včetně rektifikačního sloupu, ale zůstaly zachovány a byly spojeny s novou kolonou. Současný přístroj tak představuje unikátní spojení francouzské a britské destilace. Jedná se o jediný přístroj svého druhu a zároveň jediná destilační kolona v Karibiku vyrobená 100 % z mědi. Před osmi lety se Cellar Master palírny rozhodl pro experiment a rum destilovaný na tomto unikátním zařízení se "srdcem ze Savalle" uložil do nevypálených sudů. Jeho cílem bylo vytvořit rum, jehož finální chuť by byla co nejméně změněna externími vlivy. Kromě toho, že vybral sudy, které nebyly vypáleny, uložil do nich destilát v síle, která se co nejvíce přibližovala té, ve které byl destilován (80 %). Destilát následně téměř jedno… English Harbour Coeur de Savalle Mini 73,6% 0,04 l v akci za cenu Kč.

  • Hampden Estate Overproof Mini 60,0% 0,04 l – investiční alkohol

    129 

    Jamajská Hampden Estate byla v oblasti Trelawny založena zhruba v roce 1753. V polovině 19. století to bylo právě zde, kde se zrodila nesmírně komplexní technika výroby aromatických rumů s neobyčejně vysokou hladinou esterů, které záhy prosluly po celém světě. Dnes je Hampden jednou z pouhých dvou palíren, které tuto tradici udržují. Roku 2009 se stala majitelem Hampden Estate rodina Husseyů a teprve oni zde navíc zavedli praxi staření rumu. V roce 2018, po 265 letech od zahájení provozu, se stařené rumy z této slavné palírny začaly prodávat. Vyrábějí se za pomoci pramenité vody, přírodní „divoké“ fermentace a výlučně za použití kotlíkových destilačních zařízení. Staří se v tropických podmínkách a neobsahují žádný cukr ani jiné přísady. Rum s označením Overproof je lahvovaný při 60 % a má výraznou, velmi komplexní, kořeněnou chuť. Hampden Estate Overproof Mini 60,0% 0,04 l v akci za cenu Kč.

  • Spirit Explorers Club Antigua English Harbour Mini Pack 42,0% 0,12 l – investiční alkohol

    430 

    Poznejte rozmanitý svět rumů se sběratelskou edicí miniatur Spirit Explorers Club, kterou vám přináší Warehouse #1. Degustační set obsahuje 3 miniatury (3x 0,04 l) rumů English Harbour z ostrova Antigua: English Harbour 5 Y.O. English Harbour 10 Y.O. English Harbour Port Cask Ke každému z rumů je dodávána karta, která obsahuje detailní informace o jeho výrobě a chuťovém profilu. Vyrobeno jen limitované množství. Je možné objednat pouze 2ks/osobu. Výrobce: Dram Room Spirit Explorers Club Antigua English Harbour Mini Pack 42,0% 0,12 l v akci za cenu Kč.

  • Spirit Explorers Club Auténtico Nativo Panama Mini Pack 44,66% 0,12 l – investiční alkohol

    390 

    Poznejte rozmanitý svět rumů se sběratelskou edicí miniatur Spirit Explorers Club, kterou vám přináší Warehouse #1. Degustační set obsahuje 3 miniatury (3x 0,04 l) rumů Auténtico Nativo z Panamy: Auténtico Nativo 15 Y.O. Auténtico Nativo 20 Y.O. Auténtico Nativo 108° Proof Ke každému z rumů je dodávána karta, která obsahuje detailní informace o jeho výrobě a chuťovém profilu. Vyrobeno jen limitované množství. Lze objednat pouze 2 ks/osobu. Výrobce: Dram Room Spirit Explorers Club Auténtico Nativo Panama Mini Pack 44,66% 0,12 l v akci za cenu Kč.

  • Spirit Explorers Club Barbados Doorly's Mini Pack 42,0% 0,12 l – investiční alkohol

    390 

    Poznejte rozmanitý svět rumů se sběratelskou edicí miniatur Spirit Explorers Club, kterou vám přináší Warehouse #1. Degustační set obsahuje 3 miniatury (3x 0,04 lit) barbadoských rumů značky Doorly's: Doorly's X.O. Doorly's 8 Y.O. Doorly's 12 Y.O. Ke každému z rumů je dodávána karta, která obsahuje detailní informace o jeho výrobě a chuťovém profilu. Vyrobeno jen limitované množství. Je možné objednat pouze 2ks/osoba. Výrobce: Dram Room Spirit Explorers Club Barbados Doorly's Mini Pack 42,0% 0,12 l v akci za cenu Kč.

  • Spirit Explorers Club Barbados Foursquare E.C.S. Mini Pack 56,7% 0,12 l – investiční alkohol

    520 

    Poznejte rozmanitý svět rumů se sběratelskou edicí miniatur Spirit Explorers Club, kterou vám přináší Warehouse #1. Degustační set obsahuje 3 miniatury (3x 0,04 lit) rumů Foursquare z řady Exceptional Cask Selection: Foursquare ECS 2007 Foursquare ECS 2008 Foursquare ECS Détente Ke každému z rumů je dodávána karta, která obsahuje detailní informace o jeho výrobě a chuťovém profilu. Vyrobeno jen limitované množství. Je možné objednat pouze 2ks/osoba. Výrobce: Dram Room Spirit Explorers Club Barbados Foursquare E.C.S. Mini Pack 56,7% 0,12 l v akci za cenu Kč.

  • Spirit Explorers Club Barbados Foursquare Mini Pack 51,3% 0,12 l – investiční alkohol

    510 

    Poznejte rozmanitý svět rumů se sběratelskou edicí miniatur Spirit Explorers Club, kterou vám přináší Warehouse #1. Degustační set obsahuje 3 miniatury (3x 0,04 lit) barbadoských rumů vyráběných v destilerii Foursquare: R.L.Seale's Doorly's 14 Y.O. Foursquare ECS 2008 Ke každému z rumů je dodávána karta, která obsahuje detailní informace o jeho výrobě a chuťovém profilu. Vyrobeno jen limitované množství. Je možné objednat pouze 2ks/osoba. Výrobce: Dram Room Spirit Explorers Club Barbados Foursquare Mini Pack 51,3% 0,12 l v akci za cenu Kč.

  • Spirit Explorers Club Cihuatán El Salvador Mini Pack 44,23% 0,12 l – investiční alkohol

    520 

    Poznejte rozmanitý svět rumů se sběratelskou edicí miniatur Spirit Explorers Club, kterou vám přináší Warehouse #1. Degustační set obsahuje 3 miniatury (3x 0,04 l) rumů Cihuatán z El Salvadoru: Cihuatán Cinabrio Cihuatán Nikté Cihuatán Sahumerio Ke každému z rumů je dodávána karta, která obsahuje detailní informace o jeho výrobě a chuťovém profilu. Vyrobeno jen limitované množství. Je možné objednat pouze 2ks/osobu. Výrobce: Dram Room Spirit Explorers Club Cihuatán El Salvador Mini Pack 44,23% 0,12 l v akci za cenu Kč.

  • Spirit Explorers Club Diplomático Distillery Collection Mini Pack 47,0% 0,12 l – investiční alkohol

    490 

    Poznejte rozmanitý svět rumů se sběratelskou edicí miniatur Spirit Explorers Club, kterou vám přináší Warehouse #1. Degustační set obsahuje 3 miniatury (3x 0,04 l) rumů Diplomático z řady Distillers Collection: Distillery Collection No. 1 Batch Kettle Distillery Collection No. 2 Barbet Column Distillery Collection No. 3 Pot Still Ke každému z rumů je dodávána karta, která obsahuje detailní informace o jeho výrobě a chuťovém profilu. Vyrobeno jen limitované množství. Je možné objednat pouze 2ks/osobu. Výrobce: Dram Room Spirit Explorers Club Diplomático Distillery Collection Mini Pack 47,0% 0,12 l v akci za cenu Kč.

  • Spirit Explorers Club Distillery Grays Mauritius Mini Pack 44,0% 0,12 l – investiční alkohol

    520 

    Poznejte rozmanitý svět rumů se sběratelskou edicí miniatur Spirit Explorers Club, kterou vám přináší Warehouse #1. Degustační set obsahuje 3 miniatury (3x 0,04 l) rumů z mauricijské destilerie Grays: Lazy Dodo Mauricia Heritage New Grove Emotion 1969 Ke každému z rumů je dodávána karta, která obsahuje detailní informace o jeho výrobě a chuťovém profilu. Vyrobeno jen limitované množství. Lze objednat pouze 2 ks/osobu. Výrobce: Dram Room Spirit Explorers Club Distillery Grays Mauritius Mini Pack 44,0% 0,12 l v akci za cenu Kč.

  • Spirit Explorers Club Dzama Madagascar Mini Pack 43,66% 0,12 l – investiční alkohol

    570 

    Poznejte rozmanitý svět rumů se sběratelskou edicí miniatur Spirit Explorers Club, kterou vám přináší Warehouse #1. Degustační set obsahuje 3 miniatury (3x 0,04 l) rumů Dzama z Madagaskaru: Dzama Vanilla 3 Y.O. Dzama 6 Y.O. Dzama Vanilla 10 Y.O. Ke každému z rumů je dodávána karta, která obsahuje detailní informace o jeho výrobě a chuťovém profilu. Vyrobeno jen limitované množství. Lze objednat pouze 2 ks/osobu. Výrobce: Dram Room Spirit Explorers Club Dzama Madagascar Mini Pack 43,66% 0,12 l v akci za cenu Kč.

  • Spirit Explorers Club Iceland Foss Distillery Mini Pack 33,5% 0,12 l – investiční alkohol

    430 

    Poznejte rozmanitý svět destilátů se sběratelskou edicí miniatur Spirit Explorers Club, kterou vám přináší Warehouse #1. Degustační set obsahuje 3 miniatury (3x 0,04 l) destilátů z islandské destilerie Foss: Björk Birkir Börkur Ke každému z destilátů je dodávána karta, která obsahuje detailní informace o jeho výrobě a chuťovém profilu. Vyrobeno jen limitované množství. Lze objednat pouze 2 ks/osobu. Výrobce: Dram Room Spirit Explorers Club Iceland Foss Distillery Mini Pack 33,5% 0,12 l v akci za cenu Kč.

  • Spirit Explorers Club Isle of Wight Mini Pack 45,66% 0,12 l – investiční alkohol

    430 

    Poznejte rozmanitý svět destilátů se sběratelskou edicí miniatur Spirit Explorers Club, kterou vám přináší Warehouse #1. Degustační set obsahuje 3 miniatury (3x 0,04 l) ginů z destilerie Isle of Wight ze stejnojmenného britského ostrova: Mermaid Mermaid Pink HMS Victory Navy Strength Ke každému z ginů je dodávána karta, která obsahuje detailní informace o jeho výrobě a chuťovém profilu. Vyrobeno jen limitované množství. Lze objednat pouze 2 ks/osobu. Výrobce: Dram Room Spirit Explorers Club Isle of Wight Mini Pack 45,66% 0,12 l v akci za cenu Kč.

  • Spirit Explorers Club Jamaican Experience Mini Pack 44,7% 0,12 l – investiční alkohol

    420 

    Poznejte rozmanitý svět rumů se sběratelskou edicí miniatur Spirit Explorers Club, kterou vám přináší Warehouse #1. Degustační set obsahuje 3 miniatury (3x 0,04 lit) jamajských rumů: Appleton Estate 12 Y.O. Worthy Park Single Estate Reserve Hampden Estate 8 Y.O. Ke každému z rumů je dodávána karta, která obsahuje detailní informace o jeho výrobě a chuťovém profilu. Vyrobeno jen limitované množství. Je možné objednat pouze 2ks/osoba. Výrobce: Dram Room Spirit Explorers Club Jamaican Experience Mini Pack 44,7% 0,12 l v akci za cenu Kč.

  • Spirit Explorers Club Kentucky Michter's Mini Pack 43,7% 0,12 l – investiční alkohol

    440 

    Poznejte rozmanitý svět destilátů se sběratelskou edicí miniatur Spirit Explorers Club, kterou vám přináší Warehouse #1. Degustační set obsahuje 3 miniatury (3x 0,04 l) americké whiskey Michter's: Michter's US*1 Bourbon Michter's US*1 Rye Michter's US*1 Sour Mash Ke každé z whiskey je dodávána karta, která obsahuje detailní informace o její výrobě a chuťovém profilu. Vyrobeno jen limitované množství. Lze objednat pouze 2 ks/osobu. Výrobce: Dram Room Spirit Explorers Club Kentucky Michter's Mini Pack 43,7% 0,12 l v akci za cenu Kč.

  • Spirit Explorers Club Mhoba South Africa Mini Pack 50,5% 0,12 l – investiční alkohol

    490 

    Poznejte rozmanitý svět rumů se sběratelskou edicí miniatur Spirit Explorers Club, kterou vám přináší Warehouse #1. Degustační set obsahuje 3 miniatury (3x 0,04 l) jihoafrických rumů Mhoba: Mhoba Pot Stilled High Ester Mhoba American Oak Aged Mhoba Franky's Pineapple Ke každému z rumů je dodávána karta, která obsahuje detailní informace o jeho výrobě a chuťovém profilu. Vyrobeno jen limitované množství. Je možné objednat pouze 2ks/osobu. Výrobce: Dram Room Spirit Explorers Club Mhoba South Africa Mini Pack 50,5% 0,12 l v akci za cenu Kč.