Zobrazen 1. – 16. z 20 výsledků

  • Netradiční irské whiskey 47,0667% 2,1 l – investiční alkohol

    3 155 

    Zvýhodněný set obsahuje whiskey Teeling Small Batch (0,7 l), Teeling Small Batch Plantation Pineapple Rum Cask (0,7 l) a Teeling Blackpitts Peated Single Malt (0,7 l). Teeling Small Batch Teelingové jsou známí svou vizí dělat věci jinak a jejich whiskey jsou toho důkazem. Svou moderní, designovou destilerii v centru Dublinu otevřeli v roce 2015. První doložené prameny, které hovoří o výrobě irské whiskey jejich předky, však sahají až do roku 1782. Fénix, součást loga značky, tak symbolizuje znovuzrození whiskey Teeling. Teeling Small Batch zraje v ručně vyráběných a pečlivě vybíraných sudech po jihoamerických rumech. Právě tyto sudy jí dodávají jedinečnou, extra sladkou a příjemně hladkou chuť. Whiskey je stáčena do lahví při obsahu alkoholu 46%, bez použití studené filtrace, což umožňuje zachovat všechny přírodní vůně. Teeling Small Batch je vyhledáván milovníky irské whiskey, ale potěší i rumové nadšence. V chuti je znatelný vliv rumových sudů se závanem vanilky a koření… Netradiční irské whiskey 47,0667% 2,1 l v akci za cenu Kč.

  • Teeling 30 Y.O. Single Malt 46,0% 0,7 l – investiční alkohol

    28 000 

    První doložené prameny, které hovoří o výrobě irské whiskey rodinou Teelingů, sahají do roku 1782. Rodina Teelingů je známá pro svou vizi dělat věci jinak a jejich whiskey jsou tomu důkazem. Série Vintage Reserve Collection představuje ty nejvzácnější irské single malty, vybrané pro svou jedinečnost a výjimečný charakter. Tato edice je jednou z nejstarších irských sladových whiskey, které byly kdy lahvovány. Sladová whiskey byla destilovaná v roce 1991 a zrála výjimečných 30 let. Většinu této doby byla uložena v sudech po bourbonu, pro závěrečný dotek byla uložena do sudů po víně Sauternes. Této edice vzniklo jen 4.000 lahví. Aroma: opulentní spojení čerstvého sadového ovoce, pražených ořechů a čokolády. Chuť: sametově hladká a hluboká, s tóny broskví a meruněk a náznaky citrusového ovoce, které se snoubí s lehkým dotekem kouře a bylinnými, dřevitými tóny. Závěr: dlouhý, s přetrvávajícími tóny ovoce a osobitým spojením kořeněného dubu a uzené mořské soli. Předchozí edice této… Teeling 30 Y.O. Single Malt 46,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Teeling Blackpitts Big Smoke Cask Strength 56,5% 0,7 l – investiční alkohol

    1 670 

    Město Dublin, přezdívané Big Smoke, si nelze představit bez ikonických komínů elektrárny Poolbeg, jenž dominují jeho siluetě. Připomínají moderní i historické průmyslové časy a jsou ideálním obrazem, který doprovází whiskey Blackpitts Peated Single Malt lahvovanou v sudové síle. Tato edice se vyrábí v dublinské palírně Teeling za použití výrazně rašelinového ječmene a dvojité destilace. Vzniká tak whiskey jako žádná jiná s výrazným, silně kouřovým charakterem. Whiskey zraje výhradně v sudech po bourbonu a lahvuje se při 56,5 % bez použití studené filtrace. Blackpitts Cask Strength je nekonvenční whiskey spjatá s historií, ale odrážející vskutku moderní přístup. Aroma: výrazné tóny kouřové zemitosti táborákového ohně, na pozadí s náznaky sadového ovoce a javorového sirupu. Chuť: tóny spálených jablek a hrušek se snoubí s intenzivním kouřem a tóny soli a levandule. Závěr: suché dřevité koření odeznívá v dlouhý, kouřový, slaný, závěr. Teeling Blackpitts Big Smoke Cask Strength 56,5% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Teeling Blackpitts Peated Single Malt 46,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 380 

    DÁREK – 2 originální sklenice Teeling Blackpitts Peated Single Malt 46,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Teeling Brabazon Bottling Series No.1 49,5% 0,7 l – investiční alkohol

    1 840 

    Brabazon Bottling Series nese jméno Williama Brabazona, třetího hraběte z Meath, který dohlížel na dublinskou oblast Liberties v době jejího průmyslového rozvoje a první zlaté éry dublinské whiskey. Palírna Teeling dnes sídlí právě na tomto místě. Series No. 1 je složena ze šesti single maltů různého stáří (2001 až 2008), které zrály či dozrávaly v různých sudech po sherry. Má mimořádně plnou, nasládlou chuť s tóny červených bobulí, ořechů, karamelek a náznakem lékořice a hřebíčku. Lahvována byla při 49,5 % bez použití filtrace zastudena. Teeling Brabazon Bottling Series No.1 49,5% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Teeling Renaissance Series 3 18 Y.O. Muscat Finish 46,0% 0,7 l – investiční alkohol

    3 900 

    První doložené prameny, které hovoří o výrobě irské whiskey rodinou Teelingů, sahají do roku 1782. Otevřením nové palírny v srdci Dublinu se rodině podařilo splnit si cíl, o který dlouho usilovali; obnovit tradici destilace v irském hlavním městě a vrátit tak Teeling a irskou whiskey zpět na výsluní. K oslavě tohoto znovuzrození a nové kapitoly ve zlaté éře irské whiskey vydala společnost další mimořádnou edici z řady Renaissance. Jde o irský single malt výjimečného stáří 18 let, který zrál v sudech po bourbonu a následně dozrával v sudech po víně odrůdy muškát, které mu dodaly krásnou vůni tmavého ovoce, zejména třešní a ostružin. Aroma: ovocné želé, čerstvé meruňky a mango, dotek máty Chuť: čerstvé citrusy, dušená jablka a nasládlost vanilky Závěr: jemný závěr se svěžími ovocnými tóny Této edice bylo vyrobeno 9.000 lahví a lahvována byla při 46 %. Teeling Renaissance Series 3 18 Y.O. Muscat Finish 46,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Teeling Renaissance Series 5 18 Y.O. Calvados Finish 46,0% 0,7 l – investiční alkohol

    3 900 

    První doložené prameny, které hovoří o výrobě irské whiskey rodinou Teelingů, sahají do roku 1782. Otevřením nové palírny v srdci Dublinu se rodině podařilo splnit si cíl, o který dlouho usilovali; obnovit tradici destilace v irském hlavním městě a vrátit tak Teeling a irskou whiskey zpět na výsluní. K oslavě tohoto znovuzrození a nové kapitoly ve zlaté éře irské whiskey vydala společnost další mimořádnou edici z řady Renaissance. Jde o pátou a poslední edici série, která představuje to nejlepší, co whiskey Teeling může nabídnout. Jde o irský single malt výjimečného stáří 18 let, který zrál v sudech po bourbonu a následně dozrával v sudech po calvadosu, které mu dodaly krásné nasládlé tóny ovoce a jemnou kořenitost. Aroma: kandovaná jablka, skořice, pečené hrušky, čerstvá máta. Chuť: jablečný koláč, sultánky, růžový pepř, jasmín. Závěr: javorový sirup, sušené třešně, dřevité taniny. Tato edice byla lahvována při síle 46 % a naplněno bylo 9.000 lahví. Teeling Renaissance Series 5 18 Y.O. Calvados Finish 46,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Teeling Rising Reserve No.1 21 Y.O. 46,0% 0,7 l – investiční alkohol

    5 180 

    Rodina Teelingů vyrábí irskou whiskey již od roku 1782. Otevřením zbrusu nové palírny v srdci Dublinu se jim splnil dlouholetý cíl, oživit tradici destilace v hlavním městě Irska a přinést irskou whiskey opět na výsluní. K oslavě další kapitoly zlaté éry irské whiskey přichází Teeling s novou edicí Rising Reserve. Tato edice navazuje na předchozí, velmi úspěšné série Revival a Renaissance, které byly původně uvedeny u příležitosti otevření nové palírny, a tedy oživení a renesanci destilace v Dublinu. Rising Reserve Series No. 1 se skládá z 21letého single maltu, který zrál nejdříve více než 16 let v sudech po bourbonu. Následně dozrával více než 5 let v unikátních, velmi kvalitních sudech po bílém portském víně Carcavelos, jež whiskey propůjčují krásné tóny citrusů a sadového ovoce a jemnou kořenitost. Aroma: zelená jablka, medové citrusy, cukrová vata. Chuť: dušené ovoce s hlubokými podtóny karamelu, dřevitých taninů a skořice. Závěr: dlouhé tóny dřeva spolu s bohatými tóny… Teeling Rising Reserve No.1 21 Y.O. 46,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Teeling Single Grain 46,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 050 

    První doložené prameny, které hovoří o výrobě irské whiskey rodinou Teelingů, sahají do roku 1782. Rodina Teelingů je známá pro svou vizi dělat věci jinak a jejich whiskey jsou tomu důkazem. Teeling whiskey byla a je vyráběna vždy jen v malých omezených várkách. Tato whiskey z Teeling portfolia je jedna z mála single grain whiskey na světě a zakládá se na pečlivě vybrané whiskey, která zraje ve vinných sudech, což je ve výrobě irské whiskey zcela unikátní proces. Na World Whiskies Awards 2014 byla oceněna jako nejlepší obilná whiskey. Použití unikátních přísad, především kukuřice, a moderních technik, jako je destilace na kolonovém přístroji, utváří mimořádně čistou, jemnou a nasládlou whiskey. Teeling Single Grain zraje výhradně v sudech po kalifornském Cabernet Sauvignonu, což whiskey dodává hloubku, výraznou měděně jantarovou barvu a silné tóny koření, šťavnatého červeného ovoce a hroznů. Jako všechny whiskey Teeling je lahvována při 46 % bez použití studené filtrace. Teeling Single Grain 46,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Teeling Single Malt 46,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 240 

    První doložené prameny, které hovoří o výrobě irské whiskey rodinou Teelingů, sahají do roku 1782. Rodina Teelingů je známá pro svou vizi dělat věci jinak a jejich whiskey jsou tomu důkazem. Teeling whiskey byla a je vyráběna vždy jen v malých omezených várkách. Teeling Single Malt je irský single malt vyrobený ze 100% sladového ječmene různého stáří použitím inovativních technik při zachování jemnosti typické pro irskou whiskey. Tento single malt vzniká pečlivým mícháním whiskey zrající v pěti různých vinných sudech – po sherry, portském, Madeiře, Rulandském bílém a Cabernet Sauvignon. To je u výroby irské whiskey zcela unikátní proces. I díky němu má whiskey jedinečnou chuť, která je vyváženou kombinací tónů sušeného ovoce, citrusů, vanilky, koření a hřebíčku. V dlouhém zakončení se perfektně doplňuje nasládlost se suchostí dřeva. Jako všechny whiskey Teeling je lahvována při 46 % bez použití studené filtrace. Teeling Single Malt 46,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Teeling Single Pot Still 46,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 130 

    Nová generace irské whiskey dublinského stylu. Vyrábí se z 50 % sladového ječmene a 50 % nesladovaného jarního ječmene a zraje postupně v nových sudech, sudech po víně a sudech po bourbonu. Chuť se vyznačuje ovocnými tóny a suchým, kořeněným závěrem s náznakem pražených mandlí a javorového sirupu. Teeling Single Pot Still 46,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Teeling Small Batch 46,0% 0,7 l – investiční alkohol

    760 

    První doložené prameny, které hovoří o výrobě irské whiskey rodinou Teelingů, sahají do roku 1782. Rodina Teelingů je známá pro svou vizi dělat věci jinak a jejich whiskey jsou tomu důkazem. Teeling whiskey byla a je vyráběna vždy jen v malých omezených várkách. Teeling Small Batch zraje v ručně vyráběných a pečlivě vybíraných sudech po jihoamerických rumech. Právě tyto sudy jí dodávají jedinečnou, extra sladkou a příjemně hladkou chuť. Whiskey je stáčena do lahví při obsahu alkoholu 46%, bez použití studené filtrace, což umožňuje zachovat všechny přírodní vůně. Teeling Small Batch je vyhledáván milovníky irské whiskey, ale potěší i rumové nadšence. V chuti je znatelný vliv rumových sudů se závanem vanilky a koření, které se snoubí s jemnými tóny dřeva a vřesu. Teeling Small Batch 46,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Teeling Small Batch Gift Box 46,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 020 

    První doložené prameny, které hovoří o výrobě irské whiskey rodinou Teelingů, sahají do roku 1782. Rodina Teelingů je známá pro svou vizi dělat věci jinak a jejich whiskey jsou tomu důkazem. Teeling whiskey byla a je vyráběna vždy jen v malých omezených várkách. Teeling Small Batch zraje v ručně vyráběných a pečlivě vybíraných sudech po jihoamerických rumech. Právě tyto sudy jí dodávají jedinečnou, extra sladkou a příjemně hladkou chuť. Whiskey je stáčena do lahví při obsahu alkoholu 46%, bez použití studené filtrace, což umožňuje zachovat všechny přírodní vůně. Teeling Small Batch je vyhledáván milovníky irské whiskey, ale potěší i rumové nadšence. V chuti je znatelný vliv rumových sudů se závanem vanilky a koření, které se snoubí s jemnými tóny dřeva a vřesu. Dárkové balení obsahuje láhev Teeling Small Batch a dvě originální skleničky. Teeling Small Batch Gift Box 46,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Teeling Small Batch Gift Box 46,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 070 

    První doložené prameny, které hovoří o výrobě irské whiskey rodinou Teelingů, sahají do roku 1782. Rodina Teelingů je známá pro svou vizi dělat věci jinak a jejich whiskey jsou tomu důkazem. Teeling whiskey byla a je vyráběna vždy jen v malých omezených várkách. Teeling Small Batch zraje v ručně vyráběných a pečlivě vybíraných sudech po jihoamerických rumech. Právě tyto sudy jí dodávají jedinečnou, extra sladkou a příjemně hladkou chuť. Whiskey je stáčena do lahví při obsahu alkoholu 46%, bez použití studené filtrace, což umožňuje zachovat všechny přírodní vůně. Teeling Small Batch je vyhledáván milovníky irské whiskey, ale potěší i rumové nadšence. V chuti je znatelný vliv rumových sudů se závanem vanilky a koření, které se snoubí s jemnými tóny dřeva a vřesu. Dárkové balení obsahuje láhev Teeling Small Batch a dvě originální skleničky. Teeling Small Batch Gift Box 46,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Teeling Small Batch Gift Box Grey 46,0% 0,7 l – investiční alkohol

    890 

    První doložené prameny, které hovoří o výrobě irské whiskey rodinou Teelingů, sahají do roku 1782. Rodina Teelingů je známá pro svou vizi dělat věci jinak a jejich whiskey jsou tomu důkazem. Teeling whiskey byla a je vyráběna vždy jen v malých omezených várkách. Teeling Small Batch zraje v ručně vyráběných a pečlivě vybíraných sudech po jihoamerických rumech. Právě tyto sudy jí dodávají jedinečnou, extra sladkou a příjemně hladkou chuť. Whiskey je stáčena do lahví při obsahu alkoholu 46%, bez použití studené filtrace, což umožňuje zachovat všechny přírodní vůně. Teeling Small Batch je vyhledáván milovníky irské whiskey, ale potěší i rumové nadšence. V chuti je znatelný vliv rumových sudů se závanem vanilky a koření, které se snoubí s jemnými tóny dřeva a vřesu. Dárkové balení obsahuje láhev Teeling Small Batch a dvě originální skleničky. Teeling Small Batch Gift Box Grey 46,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Teeling Small Batch Plantation Pineapple Rum Cask 49,2% 0,7 l – investiční alkohol

    1 130 

    Teelingové jsou známí svou vizí dělat věci jinak a jejich whiskey jsou toho důkazem. Svou moderní, designovou destilerii v centru Dublinu otevřeli v roce 2015. První doložené prameny, které hovoří o výrobě irské whiskey jejich předky, však sahají až do roku 1782. Fénix, součást loga značky, tak symbolizuje znovuzrození whiskey Teeling. Svou inovativní vizi se před několika lety rozhodli posílit vytvořením nových a neotřelých whiskey, které vznikají ve spolupráci s podobně smýšlejícími a podobně nekonvenčními výrobci destilátů. Nejnovější přírůstek do série kolaborací s rumovými palírnami zachycuje jedinečný charakter a vliv, jež mají na whiskey Teeling sudy po rumu Plantation Stiggins' Fancy Pineapple. Cenami ověnčenou řadu rumů Plantation vyrábí společnost Maison Ferrand a Alexandre Gabriel, jenž v roce 1989 stál za jejím znovuzrozením. Teeling byl první palírnou, pro níž Alexandre Gabriel osobně vybral a poskytl sudy, ve kterých zrál ananasový rum Plantation Stiggins' Fancy… Teeling Small Batch Plantation Pineapple Rum Cask 49,2% 0,7 l v akci za cenu Kč.