Zobrazuji všech 12 výsledků

  • Worthy Park 109 54,5% 1,0 l – investiční alkohol

    860 

    Worthy Park Estate vyrábí na Jamajce rum již od roku 1740, v roce 1962 byla ale produkce dočasně pozastavena. Poté, co byla v roce 2004 postavena nová destilerie, přichází na trh tento autentický, jamajský rum poprvé pod značkou Worthy Park. První myšlenka vytvořit tmavý rum o gunpowder síle se zrodila před pěti lety, vývoj finálního blendu potom trval téměř dva a půl roku. Inspirací pro tento rum byl historický odkaz silných tmavých rumů z Jamajky a Guyany, které se v polovině 20. století vyráběly pro použití v míchaných nápojích, především tiki koktejlech. Worthy Park se při výrobě této edice snažil přiblížit chuti těchto lehce pozapomenutých rumů a oživit tak jejich tradici. Ačkoli byl rum vyroben především pro použití v koktejlech, díky intenzivní bohaté chuti vynikne i samotný. Jde o blend rumu Worthy Park Light (s obsahem esterů 80 až 120 g), který zrál v sudech po dobu tří let, a nestařeného rumu Worthy Park Ester (s obsahem esterů 500 až 800 g). Lahvován je při síle 54,5… Worthy Park 109 54,5% 1,0 l v akci za cenu Kč.

  • Worthy Park Calvados Cask Finish 45,0% 0,7 l – investiční alkohol

    2 550 

    Představte si, že stojíte ve výšce 1.200 metrů nad mořem a máte výhled na více než 9.000 akrů svěží zeleně, ve které se střídají pole s cukrovou třtinou a přírodní lesy. Dechberoucí údolí spojující zvlněné horské masivy, které stojí na stráži nad stébly cukrové třtiny pohupujícími se v chladném horském vánku. Tak vypadá Worthy Park Estate. Worthy Park Estate vyrábí na Jamajce rum již od roku 1740, v roce 1962 byla ale produkce dočasně pozastavena. Poté, co byla v roce 2004 postavena nová destilerie, přichází na trh tento autentický, jamajský rum poprvé pod značkou Worthy Park. Jde o 100 % single estate produkt: rum je destilován, uskladněn ke zrání, blendován a lahvován na jednom místě. Worthy Park Calvados Finish je limitovanou edicí. Byl destilován 100 % v měděném kotli a zrál nejprve v sudech po bourbonu a poté prošel druhým zráním v sudech po calvadosu. V lahvi nenajdete žádný cukr ani jiné přísady, jen čistý jamajský rum. Aroma: vliv sudů po calvadosu je ve vůni patrný… Worthy Park Calvados Cask Finish 45,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Worthy Park Gold 40,0% 1,0 l – investiční alkohol

    790 

    Rum od jamajské společnosti Worthy Park, která byla založena již roku 1741 a dnes má nejmodernější destilerii na Jamajce. Společnost pěstuje vlastní třtinu a má i vlastní cukrovar, kontroluje tak každý stupeň výroby. Rum se destiluje na skotských destilačních kotlích od společnosti Forsyth. Rum-Bar Gold je blendem rumů, které zrály v sudech minimálně 4 roky. Jde o plný rum, který lze vychutnávat samotný či v koktejlech. Vyznačuje se tóny tropického ovoce, zejména banánů a pečených jablek. V chuti se projevuje vliv sudů, které tropické ovoce doplňují o tóny vanilky a třtinového sirupu. Doporučujme Worthy Park třtinový cukr Worthy Park Gold 40,0% 1,0 l v akci za cenu Kč.

  • Worthy Park Rum-Bar Rum Cream 15,0% 0,7 l – investiční alkohol

    630 

    Likér vzniká spojením aromatického jamajského rumu Rum-Bar, vyráběného v destilerii Worthy Park, a smetany. Rum dodává hluboké rostlinné tóny, které se doplňují s tóny banánu a dalšího tropického ovoce. Smetanou jsou vyváženy a zjemněny a vzniká tak velmi elegantní likér s výraznou rumovou chutí. Ideální je vychlazený nebo na ledu. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců. Worthy Park Rum-Bar Rum Cream 15,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Worthy Park Rum-Bar Silver 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    550 

    Rum od jamajské společnosti Worthy Park, která byla založena již roku 1741 a dnes má nejmodernější destilerii na Jamajce. Společnost pěstuje vlastní třtinu a má i vlastní cukrovar, kontroluje tak každý stupeň výroby. Rum se destiluje na skotských destilačních kotlích od společnosti Forsyth. Rum-Bar Silver je aromatický nestařený rum lahvovaný při 40 % a tvoří ideální základ pro koktejly. Má tropické, ovocné aroma, kterému vévodí tóny banánu s náznaky citrusů a vanilky. Na patře je plný a ovocný s máslovými, banánovými tóny a dlouhým zakončením. Worthy Park Rum-Bar Silver 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Worthy Park Rum-Bar White Overproof 63,0% 0,7 l – investiční alkohol

    750 

    Rum od jamajské společnosti Worthy Park, která byla založena již roku 1741 a dnes má nejmodernější destilerii na Jamajce. Společnost pěstuje vlastní třtinu a má i vlastní cukrovar, kontroluje tak každý stupeň výroby. Rum-Bar je blend 3 nestařených rumů vyrobených výhradně kotlíkovou destilací, který je lahvován při síle 63 %, tedy vyšší síle, která je pro jamajské rumy typická. Chuťově je tento rum mezi bílými rumy naprosto jedinečný. Ve vůni dominují tóny banánů a dalšího exotického ovoce. V chuti je doplňuje klasický zemitý, rostlinný charakter, který je tak specifický, že se mu přezdívá Jamaican funk. Worthy Park Rum-Bar White Overproof 63,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Worthy Park Select 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    750 

    Worthy Park Estate vyrábí na Jamajce rum již od roku 1740, v roce 1962 byla ale produkce dočasně pozastavena. Poté, co byla v roce 2004 postavena nová destilerie, přichází na trh tento autentický, jamajský rum poprvé pod značkou Worthy Park. Jde o 100 % single estate produkt: rum je destilován, uskladněn ke zrání, blendován a lahvován na jednom místě. Worthy Park Select je blend rumů vyrobených 100 % kotlíkovou destilací, které zrály 4 až 12 let v jednou použitých sudech po bourbonu. Aroma: hladké a měkké tóny vanilky s náznaky skořice, tropického ovoce, banánu a pomeranče. Chuť: středné plné tělo s nasládlým tónem melasy a náznaky broskví a čokolády, přecházející v tóny krémového karamelu, karamelek a dubového dřeva. Worthy Park Select 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Worthy Park Single Estate 12 Y.O. 2023 50,0% 0,7 l – investiční alkohol

    2 300 

    Představte si, že stojíte ve výšce 1.200 metrů nad mořem a máte výhled na více než 9.000 akrů svěží zeleně, ve které se střídají pole s cukrovou třtinou a přírodní lesy. Dechberoucí údolí spojující zvlněné horské masivy, které stojí na stráži nad stébly cukrové třtiny pohupujícími se v chladném horském vánku. Tak vypadá Worthy Park Estate. Worthy Park Estate vyrábí na Jamajce rum již od roku 1740, v roce 1962 byla ale produkce dočasně pozastavena. Poté, co byla v roce 2004 postavena nová destilerie, přichází na trh tento autentický, jamajský rum poprvé pod značkou Worthy Park. Jde o 100 % single estate produkt: rum je destilován, uskladněn ke zrání, blendován a lahvován na jednom místě. Single Estate Collection se destiluje 100% v měděném kotli a zraje 12 let v jednou použitých sudech po bourbonu z amerického bílého dubu. Lahvuje se při síle 50 %, bez použití filtrace za studena, přidaného cukru či dalších přísad. Tato ročníková edice patří mezi nejstarší tropicky zrající… Worthy Park Single Estate 12 Y.O. 2023 50,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Worthy Park Single Estate 2006 12 Y.O. 56,0% 0,7 l – investiční alkohol

    3 190 

    Worthy Park Estate vyrábí na Jamajce rum již od roku 1740, v roce 1962 byla ale produkce dočasně pozastavena. Poté, co byla v roce 2004 postavena nová destilerie, přichází na trh tento autentický, jamajský rum poprvé pod značkou Worthy Park. Ročníkový rum z roku 2006 byl vyroben kotlíkovou destilací a v tropických podmínkách zrál 12 let v jednou použitých sudech po bourbonu. Lahvován byl v sudové síle, bez použití filtrace zastudena a bez přidaného cukru či jiných přísad. Jde o komplexní rum s přímočarou, typicky jamajskou, intenzivní chutí s dřevitou nahořklostí a delikátními stopami exotického ovoce. Worthy Park Single Estate 2006 12 Y.O. 56,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Worthy Park Single Estate Reserve 45,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 610 

    Worthy Park Estate vyrábí na Jamajce rum již od roku 1740, v roce 1962 byla ale produkce dočasně pozastavena. Poté, co byla v roce 2004 postavena nová destilerie, přichází na trh tento autentický, jamajský rum poprvé pod značkou Worthy Park. Jde o 100 % single estate produkt: rum je destilován, uskladněn ke zrání, blendován a lahvován na jednom místě. Single Estate Reserve je blend rumů vyrobených 100 % kotlíkovou destilací, které zrály 6 až 10 let v sudech po bourbonu. Suchá, lehce nahořklá chuť je mimořádně komplexní a jemné taniny jsou v ní vyvážené tóny ožehnutého dřeva a muškátového oříšku, v závěru s dotekem pepře, tabáku a zázvoru. Worthy Park Single Estate Reserve 45,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Worthy Park Single Estate Reserve WPL Port Cask Finish Warehouse #1 Exclusive 62,0% 0,7 l – investiční alkohol

    2 100 

    Když Worthy Park představil svou poslední speciální edici Port Cask, mnoho členů české rumové komunity komentovalo, že ačkoliv byl rum o síle 47 % lahodný, rádi by jej ochutnali v sudové síle. A proto jsme spolu s našimi přáteli ve Worthy Park a 1423.dk hledali cestu, jak na český trh přinést exkluzivní edici, která by těmto přáním vyhověla. Máme velkou radost, že můžeme představit rum Worthy Park Single Estate Reserve, který dozrával 3 roky v sudech po portském víně a byl lahvován o síle 62,5 %. Tento jamajský klenot vznikl exkluzivně pro Warehouse #1 v limitovaném množství 500 lahví. Worthy Park Estate vyrábí na Jamajce rum již od roku 1740, v roce 1962 byla ale produkce dočasně pozastavena. Poté, co byla v roce 2004 postavena nová destilerie, přichází na trh tento autentický, jamajský rum poprvé pod značkou Worthy Park. Jde o 100 % single estate produkt: rum je destilován, uskladněn ke zrání, blendován a lahvován na jednom místě. Single Estate Reserve je blend rumů vyrobených… Worthy Park Single Estate Reserve WPL Port Cask Finish Warehouse #1 Exclusive 62,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Worthy Park Třtinový Cukr – investiční alkohol

    75 

    Komerční produkce třtiny a cukru byla v jamajské Worthy Park Estate zahájena již v roce 1720. Cukrovar bývá každý rok už od roku 1968 hodnocen jako nejvýkonnější na ostrově a zpracovává pouze třtinu z vlastních plantáží. Balení obsahuje 500 gramů třtinového cukru, který pochází právě odsud, z Worthy Park Estate. Worthy Park Třtinový Cukr v akci za cenu Kč.