Zobrazuji všech 9 výsledků

  • Ron Zacapa Centenario Solera Gran Reserva Rum 23y (tuba) 40,0% 1,0 l – investiční alkohol

    1 590 

    Vlajková loď mezi rumy, skutečný trendsetter. Guatemalský rum z panenského medu cukrové třtiny, který je destilován v destilační koloně a zraje systémem solera v nadmořské výšce 2300 metrů pod dohledem nejslavnější Master Blenderky, paní Loreny Vasquez. Během zrání je Zacapa postupně uložena do nevypálených i vypálených sudů po bourbonu, do sudů po oloroso sherry a po sherry Pedro Ximénez. V průběhu zrání je blendována se staršími rumy a výsledkem je rum neobyčejných kvalit o průměrném stáří 6–23 let. Po opakovaném vítězství na International Rum Festival byl Ron Zacapa Centenario v roce 2002 uveden do Síně slávy této prestižní soutěže a stal se tak neoficiálním měřítkem kvality pro superprémiové rumy. Ron Zacapa Centenario Solera Gran Reserva Rum 23y (tuba) 40,0% 1,0 l v akci za cenu Kč.

  • Ron Zacapa Centenario Solera Gran Reserve 23y (tuba) 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    1 400 

    Vlajková loď mezi rumy, skutečný trendsetter. Guatemalský rum z panenského medu cukrové třtiny, který je destilován v destilační koloně a zraje systémem solera v nadmořské výšce 2300 metrů pod dohledem nejslavnější Master Blenderky, paní Loreny Vasquez. Během zrání je Zacapa postupně uložena do nevypálených i vypálených sudů po bourbonu, do sudů po oloroso sherry a po sherry Pedro Ximénez. V průběhu zrání je blendována se staršími rumy a výsledkem je rum neobyčejných kvalit o průměrném stáří 6–23 let. Po opakovaném vítězství na International Rum Festival byl Ron Zacapa Centenario v roce 2002 uveden do Síně slávy této prestižní soutěže a stal se tak neoficiálním měřítkem kvality pro superprémiové rumy. Ron Zacapa Centenario Solera Gran Reserve 23y (tuba) 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Ron Zacapa Centenario XO 25y (karton) 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    2 900 

    Ron Zacapa Centenario XO je směsí rumů destilovaných z nejsladších šťáv panenského medu z cukrové třtiny. Rumy zrají po dobu šesti až třiadvaceti let v systému solera v guatemalských horách 2300 metrů nad mořem. Použité sudy dříve obsahovaly robustní bourbony, jemná sherry a vína odrůdy Pedro Ximénez. Na závěr se Zacapa XO na další dva roky ukládá do 250litrových sudů z francouzského dubu, v nichž předtím zrály koňaky. To vše pod dohledem nejslavnější master blenderky Loreny Vásquez. Ve vůni se projevují tóny dřeva, karamelu, pražených ořechů, marcipánu a pomerančové kůry. Chuť je komplexní s tóny višní v čokoládě, sušeného ovoce, hřebíčku a vanilky. Ron Zacapa Centenario XO 25y (karton) 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Zacapa Centenario 23 0,35l 40,0% 0,35 l – investiční alkohol

    800 

    Vlajková loď mezi rumy. Guatemalský rum z panenského medu cukrové třtiny, který zraje systémem solera v nadmořské výšce 2300 metrů pod dohledem nejslavnější master blenderky, paní Loreny Vásquez. Po opakovaném vítězství na International Rum Festival byl Ron Zacapa uveden do Síně slávy této prestižní světové soutěže a stal se tak neoficiálním etalonem pro superprémiové rumy. Menší láhev o obsahu 350 ml, dodávána bez tuby. Zacapa Centenario 23 0,35l 40,0% 0,35 l v akci za cenu Kč.

  • Zacapa Edición Negra 43,0% 0,7 l – investiční alkohol

    2 000 

    Zacapa Edición Negra je rum inspirovaný přírodními elementy Guatemaly a tmavým ohněm guatemalských sopek. V chladném klimatu guatemalských hor pomalu zraje blend nejdříve systémem solera v sudech po bourbonu, sherry, a vínech Pedro Ximénez. Na konci procesu zraje rum ve znovu vypálených dubových sudech po bourbonu, což v rumu zvýrazňuje dřevité, kořeněné a kouřové tóny. Představuje jiný typ rumu Zacapa, který se chuťovým profilem odlišuje od Zacapy 23. Má temně mahagonovou barvu s intenzivními jantarovými odlesky. V aroma se projevuje karamelizované ovoce, švestky a rozinky, které jsou dokonale vyvážené jemnými kouřovými tóny. Na patře se v explozi chutí snoubí kouřové tóny s čokoládou a sušenými ovocem, které přechází v jemné a mimořádně dlouhé zakončení. Zacapa Edición Negra 43,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Zacapa Edición Negra 43,0% 1,0 l – investiční alkohol

    2 900 

    Zacapa Edición Negra je rum inspirovaný přírodními elementy Guatemaly a tmavým ohněm guatemalských sopek. V chladném klimatu guatemalských hor pomalu zraje blend nejdříve systémem solera v sudech po bourbonu, sherry, a vínech Pedro Ximénez. Na konci procesu zraje rum ve znovu vypálených dubových sudech po bourbonu, což v rumu zvýrazňuje dřevité, kořeněné a kouřové tóny. Představuje jiný typ rumu Zacapa, který se chuťovým profilem odlišuje od Zacapy 23. Má temně mahagonovou barvu s intenzivními jantarovými odlesky. V aroma se projevuje karamelizované ovoce, švestky a rozinky, které jsou dokonale vyvážené jemnými kouřovými tóny. Na patře se v explozi chutí snoubí kouřové tóny s čokoládou a sušenými ovocem, které přechází v jemné a mimořádně dlouhé zakončení. Zacapa Edición Negra 43,0% 1,0 l v akci za cenu Kč.

  • Zacapa La Armonia 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    2 990 

    Zacapa, to jsou guatemalské rumy z panenského medu cukrové třtiny, které vznikají v destilační koloně a zrají systémem solera v nadmořské výšce 2.300 metrů, pod dohledem nejslavnější master blenderky Loreny Vasquez. Zacapa La Armonia je třetí ze čtyř limitovaných edic z kolekce Heavenly Casks, která oslavuje sudy, ve kterých rum zraje. Jako předchozí edice zraje systémem solera a jde o blend 6-24letých rumů. Liší se ovšem posledním sudem, do kterého je rum uložen. La Armonia dozrávala v sudech po sherry oloroso, které ji dodaly bohatou chuť a luxusně hedvábný závěr. La Armonia vyniká hedvábnou jemností s tóny ořechů a karamelizovaných bobulí a ukrývá v sobě sofistikovanou bohatost krajiny, odkud pochází: plnou, sladkou a lahodnou. Aroma: připomínající sherry oloroso, s tóny karamelizovaného bobulového ovoce, pekanového koláče a lískových ořechů. Chuť: karamelizované bobule, ořechy a sherry oloroso. Zacapa La Armonia 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Zacapa La Doma 40,0% 0,7 l – investiční alkohol

    2 390 

    Zacapa, to jsou guatemalské rumy z panenského medu cukrové třtiny, které vznikají v destilační koloně a zrají systémem solera v nadmořské výšce 2.300 metrů, pod dohledem nejslavnější master blenderky Loreny Vasquez. Zacapa La Doma je první ze čtyř limitovaných edic z kolekce Heavenly Casks. Zraje systémem solera a jde o blend 6-24letých rumů. Rum byl uložen k závěrečnému zrání do sudů z bílého dubu, ve kterých byla předtím uložena whisky. La Doma se vyznačuje ovocnou chutí s tóny cukrové třtiny, vanilky, ananasu a banánu. Zacapa La Doma 40,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.

  • Zacapa Royal 45% 0,7 l (kazeta) 45,0% 0,7 l – investiční alkohol

    7 200 

    Zacapa Royal sestává z rumů zrajících v sudech po americké whiskey, delikátním sherry a jemných vínech Pedro Ximénez. Jejich blend dozrává ve vzácných sudech ze dřeva stromů čtyř francouzských lesů zvaných Le Bois du Roy™ (Allier, Nevers, Vosges a Tronçais), které dříve patřily královské rodině a jsou chráněné již od 13. století, kdy na těžbu uvalil přísná omezení sám francouzský král. Jde o blend rumů 8–30 let starých. Má elegantní, hřejivé a komplexní aroma s tóny vanilky, čokolády, sušeného ovoce, dřeva, muškátového oříšku a pražených mandlí. Vyznačuje se plným tělem, na patře je hladký, elegantní a hedvábný, s tóny citrusů a karamelu. Závěr má dlouhý, nasládlý, exotický a výjimečně jemný. Zacapa Royal 45% 0,7 l (kazeta) 45,0% 0,7 l v akci za cenu Kč.